С настоящата препоръка бихме искали да изразим удовлетвореността си от копирайтинг услугите на Силвия Илиева и да ги препоръчаме на всички, които са осъзнали ползите от качественото съдържание. Създадените за нас презентации генерираха много добри потребителски отзиви и множество споделяния и харесвания в социалните мрежи. Комуникацията с екипа им е бърза и лесна, а нашите виждания относно статиите бяха разбрани абсолютно вярно и създадени в този стил. Радваме се, че ви избрахме за наш партньор и ви благодарим!
10850386_816029041774251_1935239088_n

Николай Илиев

управител от Езикова школа Kurs.BG
Здравей Силвия,
искам да изкажа благодарност за добрата ти работа при създаване на текстове за блог статиите и за сайтовете. Бих препоръчал услугите ти на всички, които оценяват колко е важно качественото съдържание за техния уебсайт или блог. Благодарение на перфектната ти работа, мога да предоставям един по-завършен продукт на моите клиенти и да задържам и увеличавам услугите, които предлагам. Продължавай все така!

Надявам се на дългосрочно сътрудничество.
Поздрави!
medianet-design-logo_small

Ивайло Миленков

управител от Медия Нет Дизайн
Попаднах на Силвия Илиева, търсейки в интернет за копирайтинг. Сайтът, който разработвах, беше във фаза пълнене на контент. След кратък оглед на сайта ѝ, реших, че тя е правилният човек, който ще напише страхотно съдържание за моите страници. Разбира се, това си беше чиста проба риск, тъй като не я познавах. Свързахме се, обсъдихме от какво имам нужда в няколко имейла и след броени дни получих текстовете. Прочетох ги и останах изключително доволен и впечатлен, защото не само бяха написани на високо ниво, но и спрямо всички SEO стандарти. Това ми беше достатъчно да ѝ се доверя напълно за текстовото съдържание на уебсайта ми. Веднага направих и втора поръчка. Препоръчвам Силвия Илиева без никакво съмнение!
media_trading

Георги Василев

управител от Медия Трейдинг