CloudConf Varna 2014 – научете повече за облачния софтуер

Знаете, че тук понякога пиша и за събития, които

  • предстоят и ги препоръчвам като полезни и интересни,
  • или са минали и споделям впечатленията си от тях.

С второто издание на CloudConf Varna случаят е първият: конференцията за облачен софтуер предстои и за вас ще бъде добре да сте там!

 

CloudConfLogo_smallCloudConf Varna ще се случи на 22.02.2014 г. в Best Western Парк Хотел – Варна. Събитието ще е безплатно, а една от целите му е да подпомогне сформирането на IT общество в града ни. Може още сега да регистрирате желанието си за присъствие тук.

Темите, които ще бъдат засегнати от лекторите, работещи в последните години в тази област, са: Keynotes, From Iaas to PaaS, GWT on CapeDwarf, Разработка на приложения върху Heroku, Cloud Backups, OAuth2.

И като говорим за лектори, те ще са: Николай Митев (BeLean), Дилян Попов, Коста Великов (AltScale), Димитър Данаилов (158 Ltd), Ивайло Вълков (AltScale).

 

Повече за CloudConf Varna 2014

Конференциите са начин за сформиране на общност. При тях информацията, която се предоставя в лекциите, е полезна и интересна – за различните посетители в различна степен. Другият много полезен елемент е нетуъркингът: социалният контакт и връзките с колеги, (потенциални) партньори и/или (потенциални) клиенти. Живата комуникация лице в лице е безценна и няма как да се получи пред монитора в офиса!

CloudConf Varna 2014 ще предостави и от двата полезни елемента по много. Конференцията ще събере на едно място специалисти по облачните бизнес решения, които ще помогнат с личен опит и съвети. А да познавате лично всеки един от тях означава само едно – да спечелите от това познанство!

 

За финал ще цитирам Ники Митев – организатор и лектор:

Това е безплатна конференция от community-то за community-то.

 

А аз искрено препоръчвам (и дори настоявам :) ) да не я пропускате!

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...