PresenTHINK

В следващите няколко абзаца ще ви представя събитието на месец септември (след Първия учебен ден, разбира се). Говоря за третото издание на двудневното обучение PresenTHINK за елентронен бизнес и дигитален маркетинг.

Обученията PresenTHINK са повече от семинари, на които лекторите говорят, а публиката си записва (ако слуша изобщо и не работи на лаптопа си и не цъка на смартфона си).

Тези обучения се провеждат от обучаващи на обучавани (забележете, че не казвам публика) по интересни и актуални обучителни програми. Лекции, съчетани с практически упражнения, анализи, коментари по казуси, дискусии – това е PresenTHINK.

PresenTHINK

PresenTHINK

Лекторите

са професионалисти с богат опит в SEO, онлайн търговия, дигитални комуникации, онлайн репутация, интернет реклама, копирайтинг за уеб.

Поименно те са

Иво Илиев – специалист дигитален маркетинг в InteractAGE

Явор Сяров – дигитален експерт в Rocket Studio

Любомир Любомиров – копирайтър в Copywrite Studio

Димитър Димитров – SEO специалист в Inbound.bg

Генадий Воробьов – ръководител на Optimization.bg

Обученията

са предназначени и ще са полезни за собственици на бизнеси и маркетинг специалисти от Варна и региона. Те ще научат нови и приложими знания по актуални теми – за успешно онлайн присъствие.

Капацитетът

на залата и на формата е 20 души. Нарочно е избрана зала, която да побира ограничен брой обучаеми, за да получи всеки от тях необходимото внимание и практически съвети.

Цената

е 135 лв. за 2 дни (петък и събота) = 600 минути стабилно предлагане на знания.

Темите

на PresenTHINK обхващат най-актуалните проблеми в областите „дигитален маркетинг“ и „дигитален бизнес“ в момента. Такива са SEO за Google и Yandex, маркетинг във Facebook, платена и ефективна интернет реклама, онлайн репутация, копирайтинг и ползваемост.

Времето и мястото

  • 26 и 27 септември 2014
  • Офис сграда „Маркет Варна“ Варна, ул. „Иван Срацимир“ 2Б, офис 426

 

Всичко за PresenTHINK.

 

Препоръчвам да сте от 20-те!

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...